Tweede Kamerlid Don Ceder (CU) bezoekt Lisse.

Zaterdag 26 februari heeft Don Ceder, Tweede Kamerlid namens de ChristenUnie, een bezoek aan ons mooie dorp gebracht. Dit op uitnodiging van de lokale fractie van SGP-ChristenUnie.

Organisator Wim Verkerk heette hem namens het buurthuis van harte welkom in buurthuis Salvatori, waar Don enthousiast kennis maakte met vrijwilligers en bezoekers van het buurthuis. Uiteraard waren de Lisserse fractieleden Vincent Scheurwater en Mariëtte Hulsbergen ook van de partij. Tijdens het bezoek van Ceder werd een brug geslagen tussen de landelijke en de lokale politiek en konden de aanwezigen vragen stellen aan alle aanwezige politici. Veel van de gestelde vragen hadden betrekking op het dilemma hoe vrijwilligers te boeien en te binden. Don Ceder zegde toe na te denken over hoe de landelijke politiek hierbij een bijdrage kan leveren. SGP-ChristenUnie fractievoorzitter Vincent Scheurwater legde uit hoe de door de fractie zo gewenste ‘Lisser-Doet-Pas’ hierbij van waarde kan zijn.

Mocht u deze bijeenkomst hebben gemist en nieuwsgierig zijn hoe de ‘Lisser-Doet-Pas’ een bijdrage levert ‘voor een beter Lisse’, bekijk dan zeker even het verkiezingsprogramma van de SGP-ChristenUnie Lisse.

Wim Verkerk van buurthuis Salvatori
landelijke politiek in gesprek met lokale politiek

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *