SGP–ChristenUnie in de startblokken voor de verkiezingen.

De gecombineerde lijst SGP – ChristenUnie heeft de kandidatenlijst vastgesteld en het verkiezingsprogramma gepresenteerd. De lijstrekker Vincent Scheurwater en de nummer twee op de kieslijst Mariëtte Hulsbergen – De Visser, willen zich ook de komende periode weer inzetten “Voor een beter Lisse”.

Kernpunten uit het SGP – ChristenUnie verkiezingsprogramma zijn de belangrijke thema’s ‘Oplossen verkeersdrukte in de Bollenstreek’, ‘Betaalbare woningen voor jonge starters’ en ‘Waarderen en stimuleren van vrijwilligerswerk’.

Daarnaast wil de combinatielijst zich ook inzetten voor een meldpunt voor burgers die door de stijgende energieprijzen in de financiële problemen raken. Ook wil de SGP-ChristenUnie zich hard maken voor het versterken van de positie van lokale ondernemer en hen steunen door middel van de ‘Lisser-Doet-Pas’.

Vanuit het rentmeesterschap staan Vincent en Mariëtte voor een realistisch maar nuchter duurzaamheidsbeleid.

Vincent Scheurwater (met een glimlach): “Met zo’n verkiezingsprogramma met als thema ‘Voor een beter Lisse’ is het bijna ondenkbaar dat de betrokken Lisser niet op SGP-ChristenUnie stemt!“.

SGP-ChristenUnie gaat met vertrouwen de verkiezingen in en hoopt op een goede verkiezingsuitslag.

Recommended Articles