“Zo waarlijk helpe mij God Almachtig”

Onder het toeziend oog en luisterend oor van een flink aantal belangstellenden klonken woensdagavond 30 maart de eed en de belofte in de raadszaal van Lisse bij de installatie van de raadsleden en commissieleden (niet zijnde raadsleden) voor de nieuwe bestuursperiode.

De nieuwe raad telt naast een half dozijn kersverse raadsleden ook een dertiental bekende gezichten, onder wie onze eigen fractieleden Vincent Scheurwater en Mariëtte Hulsbergen. Ook nummer 3 op de lijst, Johan den Breejen is opnieuw geïnstalleerd als commissielid (niet zijnde raadslid) namens de SGP-ChristenUniefractie en zal de beide raadsleden ondersteunen bij het commissiewerk.

Als SGP en ChristenUnie Lisse zijn we dankbaar en trots op onze mensen. We wensen hen ook voor de komende Gods onmisbare zegen en wijsheid toe bij het besturen van ons schitterende bollendorp. Voor een beter Lisse.

De nieuwe gemeenteraad:

zittend v.l.n.r.: John de Bruin (Nieuw Lisse), Richard van der Wiel (PvdA-GroenLinks), Lisanne Horstman (VVD), Gerrit Meiland (CDA), Allard Raggers (Nieuw Lisse), Cor de Groot (Nieuw Lisse, Loes Dockheer (PvdA-GroenLinks), Jeanette Loos (CDA).

Staand v.l.n.r.: Coby van der Wiel (VVD), Martijn Tibboel (VVD), Mariëtte Hulsbergen (SGP-ChristenUnie), Cees Ruigrok (Nieuw Lisse), Bas de Weijert (PvdA-GroenLinks), burgemeester Lies Spruit, Jolanda Langeveld (Nieuw Lisse), Vincent Scheurwater (SGP-ChristenUnie), Gabriëlla Eekhout (D66), Kees van der Zwet (CDA) en griffier Margriet Veeger.

Afwezig: Tim Ravesteijn (D66)

Recommended Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *